O noua locatie Original Barber Shop in Bucuresti

O noua locatie Original Barber Shop si-a deschis portile in centrul comercial Vulcan Value Center, incepand cu luna aprilie 2022. Tranzactie intermediata de Activ Property Services.Parcul comercial Vulcan Value Center, localizat in sud-vestul capitalei a fost deschis in septembrie 2014. Si are o suprafata construita de peste 25.000 mp. In prezent in cadrul centrului comercial se gasesc peste 50 de magazine si restaurante ce satisfac toate nevoile locuitorilor din zona.
Proiectul este detinut de NEPI ROCKCASTLE, fondul de investitii sud-africa, ce in prezent detine peste 20 de centre comerciale in Romania.
Original Barber Shop este un concept de “Barber Shop” dedicat exclusiv barbatilor, ce a luat nastere in anul 2015. In prezent detin 8 locatii in puncte strategice din Bucuresti, precum Unirii, Cotroceni, Victoriei, Vitan, Berceni, Romana, Muncii si Vulcan Value Center. Salonul ocupa un spatiu comercial cu o suprafata totala de 42 mp si ofera domnilor servicii exclusive de tuns si barbierit.

Compare