Rezultate găsite: 4

SPAȚII COMERCIALE IULIU MANIU, SECTOR 6

Spații comerciale Iuliu Maniu, în clădiri moderne, cu partiţii de sticlă şi un aport generos de lumină naturală. Acces imediat la stația de metrou Păcii. Locuri de parcare disponibile pentru orice suprafată închiriata.

Spatii comerciale de inchiriat in Global Business Center

Vasile Milea 4A, București

Spatiul comercial oferit spre inchiriere este amplasat la limita zonei centrale a Capitalei, sectorul 6, la parterul cladirii GLOBAL BUSINESS CENTER. Spatiul are o suprafata totala de 342 m2 (cu intrare din lobby).

342 m² - 342 m²

Actualizat: 28-03-2024

12 €/m2/luna

Spatiu comercial de inchiriat la Cotroceni Business Center- APACA

Bulevardul Iuliu Maniu 7, Iuliu Maniu, București

Spatiu comercial de inchiriat in incinta cladirii Cotroceni Business Center (APACA), destinatie de alimentatie public, acces secundar, zona Iuliu Maniu, sector 6.

0 m² - 0 m²

Actualizat: 22-03-2024

Spatiu comercial de inchiriat pe Bulevardul Iuliu Maniu 190

Bulevardul Iuliu Maniu 190, Iuliu Maniu, București

Spatiu comercial de inchiriat amplasat la parterul unui imobil rezidential din zona Iuliu Maniu, vizibilitate maxima, la doar 2 km distanta de autogara Militari, sector 6.

0 m² - 0 m²

Actualizat: 22-03-2024

Spatiu comercial de inchiriat pe Bulevardul Iuliu Maniu 7

Bulevardul Iuliu Maniu 7, Iuliu Maniu, București

Spatiul comercial pentru inchiriere face parte dintr-un lant de imobile independente pretabile zonei de retail, la doar 200 metri distanta de Afi Cotroceni Mall, sector 6.

0 m² - 0 m²

Actualizat: 21-03-2024

Închiriere Spatii comerciale Sector 6

Spații comerciale în sectorul 6, în zona în Militari – Industriilor, la parterul imobilelor rezidentiale sau în clădiri de birouri noi şi moderne amplasate de-a lungul bulevardelor Iuliu Maniu si Preciziei.