Spatiu comercial de inchiriat in IPA

    21€ /m2/luna8,064€ /luna
Calea Floreasca 169, București, România
Inchiriere
Calea Floreasca 169, București, România
    21€ /m2/luna8,064€ /luna
Informatie verificata in data de: februarie 5, 2024 at 3:01 pm
Informatie verificata in data de: februarie 5, 2024 at 3:01 pm

Spatiul comercial oferit spre inchiriere, amplasat la parterul cladirii IPA, are o suprafata totala de 384 m2. Spatiul a fost utilizat in trecut de catre Bancpost si Banca Transilvania, in prezent fiind amenajat pentru  restaurant

Spatii comerciale de închiriat in Bucuresti, sector 2 in Cladirea IPA. Aceasta este amplasata in zona de nord a Bucurestiului, in cartierul de birouri Barbu Vacarescu, dezvoltat in ultimii ani in jurul stației de metrou Aurel Vlaicu (250 metri).

Cartierul Barbu Vacarescu a devenit in ultimii ani cea mai efervescenta locatie imobiliara din Romania, dezvoltandu-se drept noul cartier de afaceri al Bucureștiului.

Cladirea este situata pe Calea Floreasca, vis-à-vis de Promenada Mall, la 150 de metri de intersecția cu Bulevardul Barbu Vacarescu și Șoseaua Pipera.

Locația beneficiaza de o accesibilitate foarte buna cu automobilul, avand legaturi directe cu Piața Charles de Gaulle (2.5 km) – Piața Victoriei (4 km) și Aeroportul Internațional Henri Coanda. Accesul se face direct din Calea Floreasca, artera cu 2 benzi de circulatie pe sens, care face legatura cu zona centrala a capitalei.

Transportul public include stația de metrou Aurel Vlaicu la 3 minute de mers de cladire, respectiv autobuze și tramvai cu statii amplasate la 1-5 minute de mers pe jos.

IPA este o cladire de birouri modernizata, desfasurata pe subsol, parter si 6 etaje, avand o suprafata totala inchiriabila de 8.700 m2. Cladirea are o suprafata a etajului curent de 1.100 m2 si beneficiaza de 80 de locuri de parcare exterioare.

Departament Retail

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 384 m2
  • Disponibil Minim: 384 m2
  • Chirie Lunară: 21€/m2/luna
  • Pret Total: 8,064€ /luna
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Departament Retail
  • Departament Retail