Se încarcă...

SPAȚII COMERCIALE
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

Spatiu comercial de inchiriat in Upground Rezidential

Spatiu comercial de inchiriat in nordul Bucurestiului, zona Dimitrie Pompeiu / Fabrica de Glucoza, la parterul cladirilor rezidentiale Upground.    

Inchiriere

Spatiu comercial de inchiriat in sectorul 1, Soseaua Fabrica de Glucoza 9B

Spatiu comercial de inchiriat la parterul complexului Upground Rezidential, avand suprafata de 330 m2 si acces direct la un spatiu de subsol de 60 m2. Spatiul a avut destinatia de restaurant.

Upground este un complex mixt, incluzand 2 cladiri de birouri si 2 cladiri rezidentiale, amplasat in partea de nord a Bucurestiului, intre Bulevardul Dimitrie Pompeiu si Strada Fabrica de Glucoza, adiacent statiei de metrou Pipera.

Zona este principala concentrare de birouri din Bucuresti, cu peste 500.000 m2 de birouri moderne livrate in ultimii 15 ani, inregistrand o dezvoltare accelerata cu rezidential nou de-a lungul Strazii Fabrica de Glucoza.

Accesul cu automobilul se face pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu si Strada Fabrica de Glucoza, conectate prin intermediul Strazii George Constantinescu. Transportul public statia de metrou Pipera, statii de tramvai si autobuz, amplasate chiar langa Upground.

Upground este unul dintre principalele proiecte dezvoltate in zona de nord a capitalei, incluzand un total de 105.000 m2 de birouri la Bulevardul Dimitrie Pompeiu si 400 de apartamente in 2 cladiri desfasurate de-a lungul Strazii Fabrica de Glucoza.

Complexul rezidential dispune de spatii comerciale la parter cu un mix variat, incluzand supermarketul Mega Image, farmacia Dr. Max, Vista Bank, Pepco, WorldClass, restaurante si cafenele (Starbucks, Fayn, Guri Guri, Gregory’s, Mazaka Steakhouse), health & beauty etc.  

Status Cladire finalizata

Dată finalizare 2009

Facilități
  • Vad comercial
  • Parcare in fata
  • Trafic auto intens
  • Vizibilitate
  • Acces aprovizionare
Dotări
  • Lift/Lifturi

Alte oferte din Fabrica de Glucoza

Oferte disponibile: 1

Inchiriere

Spatii comerciale de inchiriat in Galeriile Belvedere

Soseaua Fabrica de Glucoza 6-8 , Fabrica de Glucoza , București

Ești chiriaș?

Contactează-ne și vei primi consultanță gratuită cu privire la:

  • condițiile existente în piață
  • renegociere termeni contractuali
  • opțiuni de relocare
Contactează-ne

Ești proprietar?

Contactează-ne dacă vrei să fii prezent în cea mai avansată platformă online dedicată închirierii/vânzării de spatii comerciale

Contactează-ne