SERVICII

Departamentul nostru de spatii comerciale are o experienta vasta, fiind implicat in servicii de consultanta si inchiriere pentru zeci de centre comerciale, parcuri de retail si outlet centere din Romania (ex.: AFI Palace Cotroceni, ParkLake Plaza, Sibiu Shopping City, European Retail Park Targu Mures, Fashion House). De asemenea oferim servicii de reprezentare pentru retaileri internationali si locali.

Oferim toate tipurile de servicii pentru proprietarii si chiriasii de spatii comerciale de strada, clientii nostri incluzand retaileri precum Vodafone, SensiBlu, DM, Calzedonia, Starbucks, Maxbet, Carrefour Market, Profi si retele bancare precum ING Bank, Unicredit, Piraeus Bank si BCR.

Reprezentare proprietar

Reprezentam proprietarii a peste 500 de cladiri de birouri de clasa A si B din Romania, carora le oferim servicii care includ promovarea spatiilor disponibile, identificarea de potentiali chiriasi, vizionarea spatiilor, consultanta la negocierea termenilor comerciali si a contracului de inchiriere.

 

In ultimii ani am securizat pentru acesti proprietari chiriasi majori precum CH Robinson, Suzuki, Egis, ID Logistics, Swissquote, RFI, Regina Maria, Mindray, VTG Rail, New Ballance.

Reprezentare chirias

Am oferit servicii de reprezentare a chiriasului pentru numeroase companii internationale si locale de renume, printre care Renault, Kellogg’s, Ericsson, Honeywell, Mondelez, 3M, Unilever, Vodafone, Thomson Reuters etc.

 

Serviciile oferite au pornit de la analiza nevoilor chiriasului si au inclus identificarea optiunilor din piata, selectia de cladiri, analize comparative si stabilirea celei mai bune optiuni, negocierea termenilor comerciali si a contractelor de inchiriere.

Servicii renegociere (peste 1600 renegocieri realizate)

Realizam analize de “move or stay”, pornind de la o intelegere cat mai detaliata a cerintelor clientului si a gradului de satisfactie adus de sediul actual, identificarea optiunilor de relocare posibile, vizionarea cladirilor si analiza comparativa a spatiilor selectate.

Optimizare retele

Avem o experienta indelungata de research si putem realiza la cerere studii ale pietei de birouri din Bucuresti si din principalele orase din Romania, acoperind solicitari variate din partea chiriasilor, proprietarilor sau dezvoltatorilor.