Se încarcă...

SPAȚII COMERCIALE
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

Spatiu comercial de inchiriat in Upground Rezidential

Spatiu comercial de inchiriat in nordul Bucurestiului, zona Dimitrie Pompeiu / Fabrica de Glucoza, la parterul cladirilor rezidentiale Upground.    

Inchiriere

TABEL DETALIAT SUPRAFEȚE DISPONIBILE

Etaj Suprafață (m2) Descriere Disponibil
Parter 182 spatiu comercial (fost chirias Vista Bank); 2 intrari din exterior, pe fiecare fatada; 2 locuri parcare in lateral; chirie 16 €/m2/luna ImediatPoze Plan
Parter 390 spatiu comercial amenajat restaurant 330m2 (parter) + 60 m2 (subsol); fost restaurant L'Autre & Nori; chirie 20 €/m2/luna (subsol 7 €/m2/luna) ImediatPoze Plan

Spatiu comercial de inchiriat in sectorul 1, Soseaua Fabrica de Glucoza 9B

Upground este un complex mixt, incluzand 2 cladiri de birouri si 2 cladiri rezidentiale, amplasat in partea de nord a Bucurestiului, intre Bulevardul Dimitrie Pompeiu si Strada Fabrica de Glucoza, adiacent statiei de metrou Pipera.

Zona este principala concentrare de birouri din Bucuresti, cu peste 500.000 m2 de birouri moderne livrate in ultimii 15 ani, inregistrand o dezvoltare accelerata cu rezidential nou de-a lungul Strazii Fabrica de Glucoza.

Accesul cu automobilul se face pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu si Strada Fabrica de Glucoza, conectate prin intermediul Strazii George Constantinescu. Transportul public statia de metrou Pipera, statii de tramvai si autobuz, amplasate chiar langa Upground.

Upground este unul dintre principalele proiecte dezvoltate in zona de nord a capitalei, incluzand un total de 105.000 m2 de birouri la Bulevardul Dimitrie Pompeiu si 400 de apartamente in 2 cladiri desfasurate de-a lungul Strazii Fabrica de Glucoza.

Complexul rezidential dispune de spatii comerciale la parter cu un mix variat, incluzand supermarketul Mega Image, farmacia Dr. Max, Pepco, WorldClass, restaurante si cafenele (Starbucks, Fayn, Guri Guri, Gregory’s, Mazaka Steakhouse), health & beauty etc.  

Status Cladire finalizata

Dată finalizare 2009

Facilități
  • Vad comercial
  • Parcare in fata
  • Trafic auto intens
  • Vizibilitate
  • Acces aprovizionare
Dotări
  • Lift/Lifturi

Alte oferte din Dimitrie Pompeiu

Oferte disponibile: 3

Inchiriere

Spatiu comercial de inchiriat in Pipera Business Tower

Bulevardul Dimitrie Pompeiu 6E , Dimitrie Pompeiu , București

Inchiriere

Spatiu comercial de inchiriat in Metroffice

Bulevardul Dimitrie Pompeiu 5-7 , Dimitrie Pompeiu , București

Inchiriere

Spatiu comercial de inchiriat in Hermes Business Campus

Bulevardul Dimitrie Pompeiu 5-7 , Dimitrie Pompeiu , București

Ești chiriaș?

Contactează-ne și vei primi consultanță gratuită cu privire la:

  • condițiile existente în piață
  • renegociere termeni contractuali
  • opțiuni de relocare
Contactează-ne

Ești proprietar?

Contactează-ne dacă vrei să fii prezent în cea mai avansată platformă online dedicată închirierii/vânzării de spatii comerciale

Contactează-ne