Contact - Activ Property Services

Compare Listings

Activ Property Services este cea mai mare companie de consultanta imobiliara cu actionariat romanesc. Compania a fost fondata in anul 1993 si avem peste 26 de ani de experienta pe piata locala. Activam la nivel national, avand sediul central in Bucuresti si birouri regionale in Timisoara si Cluj-Napoca.

In perioada 1995-2016 am fost biroul asociat in Romania al Cushman & Wakefield, lider mondial in domeniu, iar din 2018 suntem birou afiliat al GVA Worldwide in Romania.

Departamentul nostru de spatii comerciale are o experienta vasta, fiind implicat in servicii de consultanta si inchiriere pentru zeci de centre comerciale, parcuri de retail si outlet centere din Romania (ex.: AFI Palace Cotroceni, ParkLake Plaza, Sibiu Shopping City, European Retail Park Targu Mures, Fashion House). De asemenea oferim servicii de reprezentare pentru retaileri internationali si locali etc.

Oferim toate tipurile de servicii pentru proprietarii si chiriasii de spatii comerciale de strada, clientii nostri incluzand retaileri precum Vodafone, SensiBlu, DM, Calzedonia, Starbucks, Maxbet, Carrefour Market, Profi si retele bancare precum ING Bank, Unicredit, Piraeus Bank si BCR.

Principalele servicii oferite:

  • Reprezentare proprietar;
  • Reprezentare chirias;
  • Servicii renegociere (peste 1.600 de renegocieri realizate);
  • Optimizari de retele.

Biroul central București

Str. Doctor Carol Davila, Nr. 34, Et. 4, Sector 5,
Bucureşti, România
Telefon: +40 21 408 03 00
office@activpropertyservices.ro

Biroul regional Timișoara

Fructus Plaza
Str. Gheorghe Lazăr, Nr. 24, Et. 5, Timișoara, România
Telefon: +40 25 640 67 00

Biroul regional Cluj

Telefon: +40 752 088 884