Spatiu comercial de inchiriat Villa Rosetti

    Spatiu inchiriat
Bucuresti, Centru, Str. Povernei 1-3
Inchiriere

Spatiu comercial de inchiriat Villa Rosetti

Bucuresti, Centru, Str. Povernei 1-3
    Spatiu inchiriat
Informatie verificata in data de: aprilie 9, 2021 la 10:48 am
  • Chirie Lunara: Spatiu inchiriat
  • Disponibilitate: 0 m2
Informatie verificata in data de: aprilie 9, 2021 la 10:48 am

Spatiul comercial oferit spre inchiriere este amplasat la parterul cladirii de birouri Villa Rosetti si are suprafata de 430 m2, cu terase de 135 m2.

Villa Rosetti este un proiect premium cu birouri de inchiriat in zona centrala a Bucurestiului, intre Piata Romana (300 metri), Piata Victoriei (700 metri) si inelul median Soseaua Iancu de Hunedoara (350 metri).

Proiectul este amplasat la intersectia strazilor Povernei, Constantin Daniel si Visarion, la doar 70 de metri distanta de Bulevardul Lascar Catargiu.

Proiectul este situat langa complexul de birouri The Landmark, intr-o zona dominata de cladiri istorice de patrimoniu, cu functiuni variate in distanta pietonala: spatii de birouri si rezidentiale, spatii educationale (Academia de Studii Economice, SNSPA) si culturale (Casa Dinu Lipatti, Observatorul Astronomic), hoteluri, centre medicale, magazine, restaurante si cafenele etc.

Accesul cu masina se face facil din bulevardele majore ale zonei (Bdul. Magheru – Lascar Catargiu, Sos. Iancu de Hunedoara, Calea Dorobantilor, Bulevardul Dacia) care asigura conexiuni catre toate zonele orasului.

Transportul public este excelent reprezentat, incluzand doua magistrale de metrou (M1, M2) si toate mijloacele de transport concentrate la Piata Romana (5 minute de mers) si Piata Victoriei (10 minute de mers).

Villa Rosetti este un complex de birouri cu o suprafata inchiriabila totala de 3.624 m2, alcatuit dintr-o cladire istorica complet renovata construita de familia Rosetti si un corp nou de cladire.

Cele doua cladiri sunt dezvoltate pe 2 niveluri de subsol, parter si 4 etaje, fiind conectate la nivelul parterului printr-o receptie comuna. Suprafata inchiriabila pe etaj variaza intre 240-461 m2.

Proiectul are specificatii si finisaje de clasa premium si beneficiaza de un numar total de 56 locuri de parcare. La parter este planificata amenajarea unor spatii comerciale.

Valentin Manu

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Chirie Lunară: Spatiu inchiriat
  • Disponibilitate: 0 m2
Comparaţie
Valentin Manu
  • Valentin Manu