Spatiu comercial de inchiriat Piata Victoriei, 112 mp America House

  La cerere
Bucuresti, Centru, Bd. Nicolae Titulescu 4-8
Inchiriere

Spatiu comercial de inchiriat Piata Victoriei, 112 mp America House

Bucuresti, Centru, Bd. Nicolae Titulescu 4-8
  La cerere
Informatie verificata in data de: iulie 18, 2022 la 10:43 am
 • Chirie Lunara: La cerere
 • Disponibil Maxim: 112 m2
 • Disponibil Minim: 112 m2
Informatie verificata in data de: iulie 18, 2022 la 10:43 am

Spatiu comercial de inchiriat in Piata Victoriei, este situat in cladirea de birouri America House, la parterul acesteia.  Cladirea de birouri este amplasata la adresa Bulevardul Nicolae Titulescu nr. 4 – 8, in sectorul 1, mai exact in cadrul cartierului de business de la Piata Victoriei. Spatiul comercial de inchiriat dispune de terasa pentru servire in anotimpul cald.

Spatiul de inchiriat face parte dintr-un lant de magazine, restaurante si cafenele situate pe toata lungimea parterului cladirii America House. Polul de retail creat se adauga la vadul comercial deja creat in Piata Victoriei si zona cartierului Titulescu – Banu Manta.

 

Descriere spatiu de inchiriat

Spatiu comercial de inchiriat in Piata Victoriei dispune de o suprafata utila totala 139,16 mp, compartimentata in doua parti:
– 112,43 mp in interior, disponibili pentru preparare sau vanzare
– 26,73 mp in exterior, terasa spatiului comercial pentru servire in anotimpul cald

Propietatea oferita spre inchiriere este potrivita pentru activitati cu specialitate gastronomica. Tersa se poate utiliza in sezonul cald pentru servirea clientilor, suprafata de aproximativ 27 mp fiind perfecta pentru amenajarea catorva mese.

Accesul pentru aprovizionarea spatiului comercial de inchiriat din Piata Victoriei se face prin spatele cladirii, la orice ora.
America House este una dintre cele mai reprezentative cladiri de birouri din Bucuresti, fiind accesibila cu automobilul din toate zonele capitalei.

Piata Victoriei este punctul de intalnire al unor artere de circulatie majore: Inelul median – Iancu de Hunedoara / Mihai Bravu, Calea Victoriei, Aviatorilor, Nicolae Titulescu si Lascar Catargiu.

De asemenea cladirea beneficiaza de acces facil cu transportul in comun, fiind amplasate in apropiere statii de metrou, linii de autobuz si de tramvai.

Spatiu comercial de inchiriat in Piata Victoriei beneficiaza de trafic pietonal si auto intens, iar in imediata vecinatate a cladirii se regasesc numeroase restaurante, cafenele, sedii bancare, institutii publice, farmacii, saloane de infrumusetare si diverse magazine comerciale.

Activ Property Services

Afla mai multe informatii despre proprietate

 • Disponibil Minim: 112 m2
 • Disponibil Maxim: 112 m2
 • Chirie Lunară: La cerere
Comparaţie
Activ Property Services
 • Activ Property Services