Spatiu comercial de inchiriat Piata Romana

  • Indisponibil
Bucuresti, Centru, Dorobanti 33A
Inchiriere

Spatiu comercial de inchiriat Piata Romana

Bucuresti, Centru, Dorobanti 33A
  • Indisponibil

Details

Informatie verificata in data de: septembrie 3, 2020 la 8:31 am
  • Price: Indisponibil

Description

Dorobanti 33A este o cladire de birouri noua, finalizata in 2017 in zona ultracentrala a Bucurestiului, in proximitatea Pietei Romane.

Cladirea este situata pe Calea Dorobantilor, intre Academia de Studii Economice, supermarketul Carrefour Market si Cambridge School, la doar 300 de metri de Piata Romana si 500 de metri de inelul median (Sos. Stefan cel Mare – Iancu de Hunedoara).

Amplasamentul ultracentral ii confera cladirii o accesibilitate foarte buna, atat cu automobilul, cat si cu transportul in comun. Accesul auto se face din Calea Dorobantilor, artera cu 4 benzi si sens unic de circulatie dinspre inelul median catre Piata Lahovari – Piata Romana.

Transportul public este foarte bine dezvoltat in distanta pietonala de cladire (3-7 minute de mers), incluzand metrou (M2 – Romana), statii de autobuz si troleibuz in perimetrul Pietei Romane, respectiv metrou (M1 – Stefan cel Mare), statii de autobuz si tramvai la intersectia cu Sos. Stefan cel Mare.

Zona beneficiaza de o varietate foarte mare de facilitati si servicii in distanta pietonala, restaurante si cafenele, respectiv access facil catre centrul de business de la Piata Victoriei.

Dorobanti 33A are o suprafata inchiriabila totala de 2.228 m2, cu o suprafata a etajului curent de 480 m2, fiind desfasurata pe subsol (parcare – 36 locuri), parter si 5 etaje.

Spatiul disponibil la inchiriere este situat la parterul cladirii si are destinatia de alimentatie publica (restaurant, cantina, cafenea). Spatiul are o suprafata de 314 m2, la care se adauga o terasa de 70 m2.

  • City Bucuresti
  • State/county Bucuresti
  • Area Centru
  • Country Romania

Contact Information

View Listings
Valentin Manu

Enquire About This Property

Compare listings

Comparaţie
Valentin Manu
  • Valentin Manu