Spatiu comercial de inchiriat in Matei Millo

    La cerere
Bucuresti, Centru, Str. Matei Millo 6
Informatie verificata in data de: noiembrie 21, 2023 at 10:29 am
Informatie verificata in data de: noiembrie 21, 2023 at 10:29 am

Spatiul comercial oferit spre inchiriere, amplasat la parterul cladirii Matei Millo Office, are o suprafata totala de 439,05 m2 si este pretabil pentru restaurant.

Matei Millo Office este amplasat in zona ultracentrala a Bucurestiului, zona Caii Victoria, langa hotelul Novotel si Palatul Telefoanelor. Proiectul este desfasurat intre strazile Matei Millo si Ion Campineanu.

Proiectul beneficiaza de un amplasament exceptional, la doar 75 de metri de Calea Victoriei si 300 de metri de Bulevardul Regina Elisabeta, respectiv 600 de metri de Piata Universitatii. Vecinatatile cladirii includ functiuni variate: hoteluri de 4-5 stele, teatre, birouri si administratie, spatii comerciale etc.

Accesul cu automobilul este facil, fiind realizat pe Strada Ion Campineanu si Strada Matei Millo, ambele strazi cu dublu sens conectate cu Calea Victoriei si restul infrastructurii ultracentrale. Transportul public este excelent dezvoltat, incluzand in distanta pietonala (3-5 minute): metrou (statia Universitate), linii de autobuz si troleibuz.

Matei Millo Office este o cladire de birouri premium de clasa A, cu certificare BREEAM Outstanding, finalizata in 2021.

Cladirea este desfasurata pe 3 niveluri subterane, parter, mezanin si 9 etaje. Suprafata inchiriabila totala este de 9.657 m2, cu aprox. 1.000 m2 pe etaj. Parcarea este amplasata subteran si include 131 locuri.

Activ Property Services

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 439 m2
  • Disponibil Minim: 439 m2
  • Chirie Lunară: La cerere
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Activ Property Services
  • Activ Property Services