Spatiu comercial de inchiriat J8 Office Park

    La cerere
Bucuresti, Nord-Vest, Str. Jiului 8
Informatie verificata in data de: iulie 5, 2023 at 4:58 pm
Informatie verificata in data de: iulie 5, 2023 at 4:58 pm

Spatiu comercial oferit la inchiriere, amplasat la parterul cladirii de birouri J8 Office Park, are o suprafata totala de 290 m2 (minim de inchiriat 172 m2).

J8 Office Park este amplasat in nord-vestul Bucurestiului, zona Bucurestii Noi, la intersectia Bulevardului Bucurestii Noi cu Strada Jiului si Bulevardul Gloriei, la 300 metri de statia de metrou Jiului si 700 de metri de Parc Bazilescu.

Parcul de afaceri este amplasat pe Strada Jiului, la o distanta de 2,5 km de Piata Presei Libere.

Zona inregistreaza o redezvoltare imobiliara intensa in prezent, fiind in derulare proiecte majore de birouri si rezidential in proximitatea statiei de metrou, cu livrare anuntata in urmatorii 2-5 ani.

Amplasamentul asigura un acces rutier facil la bulevardele majore ale zonei, Bulevardul Bucurestii Noi si Strada Jiului – Bulevardul Poligrafiei, cu conexiuni rapide catre zona centrala si de nord a capitalei.

Parcul este situat la 3 minute de statia de metrou Jiului si la 2 minute de statiile de autobuz si troilebuz.

J8 Office Park are o suprafata inchiriabila totala de 46,000 m2, desfasurata in cadrul a doua cladiri cu subsol, parter si 7 etaje. Suprafata inchiriabila pe nivel este de 3.011 m2, permitand acomodarea de chiriasi de suprafata mare pe un singur nivel.

Clădirile au 2 niveluri de parcare subterană incluzand aproximativ 600 de spații de parcare. Aproximativ 30 spații de parcare și o zonă de asteptare taxi-uri sunt amplasate in exterior.

Cladirile au specificatii de clasa A si beneficiaza de podea inaltata, sistem de control acces, BMS, sistem de alarma, sistem de detectare a incendiilor, iluminat LED etc.

J8 Office Park este proiectat pentru certificare verde BREEAM Excelent. Cladirea B din cadrul proiectului este ocupata integral de compania de IT Ubisoft.

Activ Property Services

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 290 m2
  • Disponibil Minim: 172 m2
  • Chirie Lunară: La cerere
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Activ Property Services
  • Activ Property Services