Spatiu comercial de inchiriat J8 Office Park

    Spatiu inchiriat
Bucuresti, Nord-Vest, Str. Jiului 8
Inchiriere

Spatiu comercial de inchiriat J8 Office Park

Bucuresti, Nord-Vest, Str. Jiului 8
    Spatiu inchiriat
Informatie verificata in data de: decembrie 20, 2021 la 11:20 am
  • Chirie Lunara: Spatiu inchiriat
  • Disponibilitate: 0 m2
Informatie verificata in data de: decembrie 20, 2021 la 11:20 am

Spatiu comercial oferit la inchiriere este amplasat la parterul cladirii de birouri J8 Office Park.

J8 Office Park este amplasat in nord-vestul Bucurestiului, zona Bucurestii Noi, la intersectia Bulevardului Bucurestii Noi cu Strada Jiului si Bulevardul Gloriei, la 300 metri de statia de metrou Jiului si 700 de metri de Parc Bazilescu.

Parcul de afaceri este amplasat pe Strada Jiului, la o distanta de 2,5 km de Piata Presei Libere.

Zona inregistreaza o redezvoltare imobiliara intensa in prezent, fiind in derulare proiecte majore de birouri si rezidential in proximitatea statiei de metrou, cu livrare anuntata in urmatorii 2-5 ani.

Amplasamentul asigura un acces rutier facil la bulevardele majore ale zonei, Bulevardul Bucurestii Noi si Strada Jiului – Bulevardul Poligrafiei, cu conexiuni rapide catre zona centrala si de nord a capitalei.

Parcul este situat la 3 minute de statia de metrou Jiului si la 2 minute de statiile de autobuz si troilebuz.

J8 Office Park are o suprafata inchiriabila totala de 46,000 m2, desfasurata in cadrul a doua cladiri cu subsol, parter si 7 etaje. Suprafata inchiriabila pe nivel este de 3.011 m2, permitand acomodarea de chiriasi de suprafata mare pe un singur nivel.

Clădirile au 2 niveluri de parcare subterană incluzand aproximativ 600 de spații de parcare. Aproximativ 30 spații de parcare și o zonă de asteptare taxi-uri sunt amplasate in exterior.

Cladirile au specificatii de clasa A si beneficiaza de podea inaltata, sistem de control acces, BMS, sistem de alarma, sistem de detectare a incendiilor, iluminat LED etc.

J8 Office Park este proiectat pentru certificare verde BREEAM Excelent. Cladirea B din cadrul proiectului este ocupata integral de compania de IT Ubisoft.

Valentin Manu

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Chirie Lunară: Spatiu inchiriat
  • Disponibilitate: 0 m2
Comparaţie
Valentin Manu
  • Valentin Manu