Spatiu comercial de inchiriat in S-park

    La cerere
Bucuresti, Nord, Str. Tipografilor 11-15
Informatie verificata in data de: august 21, 2023 at 1:50 pm
Informatie verificata in data de: august 21, 2023 at 1:50 pm

Spatiile comerciale oferite spre inchiriere sunt situate in cladirea S-park si au suprafete cuprinse intre 295 m2 si 718 m2.

S-Park este un parc de afaceri cu o suprafață închiriabilă de 34.200 m2, alcătuit din 4 clădiri interconectate. Clădirile au fost finalizate în anul 2007, includ 2 niveluri subterane, parter și 5 etaje, având o suprafață închiriabilă pe nivel de 6.400 m2.

Parcul este situat pe Șoseaua București-Ploiești (DN1), în imediata apropiere a Casei Presei Libere și a Centrului Expozițional Romexpo. Piața Presei Libere s-a dezvoltat ca unul dintre principalele poluri de birouri ale nordului Capitalei, incluzând clădiri reprezentative precum S-Park, Bucharest Business Park, City Gate și World Trade Center.

Parcul beneficiază de o accesibilitate auto excelentă către Piata Victoriei, aeroportul internațional Henri Coandă și alte obiective din zona de nord. Transportul public include linii de autobuz care conectează locația de principalele destinații din nord și zona centrală.

Clădirile au dotări de clasa A, incluzând BMS, HVAC, podea înălțată și tavan suspendat, mocheta, acces securizat etc. Parcarea are o capacitate de 427 locuri și este situată pe 2 niveluri în subteran.

S-Park este considerat unul dintre cele mai bune parcuri de afaceri existente în București, atât din punct de vedere al locației, accesibilității și standardelor spațiilor. Retragerea de la drumul principal asigură liniște și condiții de relaxare pentru angajații companiilor localizate aici.

Activ Property Services

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 718 m2
  • Disponibil Minim: 295 m2
  • Chirie Lunară: La cerere
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Activ Property Services
  • Activ Property Services