Spatiu comercial de inchiriat in RIVERPLACE

    La cerere
Bucuresti, Vest, Splaiul Independentei 319
Informatie verificata in data de: noiembrie 3, 2023 at 11:00 am
Informatie verificata in data de: noiembrie 3, 2023 at 11:00 am

Spatiile comerciale oferite spre inchiriere, amplasate la parterul cladirii RIVERPLACE, au o suprafata totala de 178 m2 (amenajat supermarket); 104 m2; 370 m2 (subinchiriere) si 400 m2 (subinchiriere).

Închiriere birouri in Spaiul Independetei, nr 319, sector 6 in cladirea Riverplace. Acesta este un complex de birouri de clasa A amplasat in partea de vest a Bucurestiului, zona Semanatoarea, in dreptul statiei de metrou Petrache Poenaru.

Complexul este situat pe Splaiul Independentei, avand raul Dambovita in fata, intre Soseaua Virtutii (550 metri) si Podul Basarab – Orhideea (1,1 km).

Zona inregistreaza un proces amplu de redezvoltare imobiliara, incluzand cladiri de birouri de clasa A si blocuri rezidentiale noi, principalul proiect fiind reconvertirea urbana a platformei Semanatoarea din care face parte si complexul Riverplace.

Accesul auto principal se face din Splaiul Independentei, sosea majora paralela cu raul Dambovita, desfasurata intre Lacul Morii – Soseaua Virtutii si Piata Unirii, km 0 al capitalei. Zona beneficiaza de acces rapid catre zona centrala si de vest, respectiv catre zonele de birouri de la Orhideea si Piata Victoriei. In fata complexul este in constructie noul pod Splaiul Independentei – A1, prevazut sa lege zona de iesirea din Bucuresti catre Pitesti.

Transportul public include statia de metrou Petrache Poenaru si statie de autobuz in fata complexului, respectiv linia de tramvai 41 si autobuze cu statii amplasate la 5-7 minute de mers (intersectia cu Sos. Virtutii).

Riverplace este un complex modern de birouri finalizat in 2008-2009, incluzand doua cladiri de clasa A, certificate BREEAM: Riverview House (2S+P+8/14) si Atrium House (2S+P+5).

Complexul totalizeaza o suprafata inchiriabila de 46.959 m2, oferind 1.500-3.000 m2 pe nivel.

Activ Property Services

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 104 m2
  • Disponibil Minim: 770 m2
  • Chirie Lunară: La cerere
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Activ Property Services
  • Activ Property Services