Spatiu comercial de inchiriat in PLATINUM BUSINESS & CONVENTION CENTER

    17€ /m2/luna6,885€ /luna
Șoseaua București-Ploiești, România
Inchiriere
Șoseaua București-Ploiești, România
    17€ /m2/luna6,885€ /luna
Informatie verificata in data de: februarie 5, 2024 at 3:05 pm
Informatie verificata in data de: februarie 5, 2024 at 3:05 pm

Spatiile comerciale oferite spre inchiriere, amplasate la parterul cladirii PLATINUM, au o suprafata de 405 m2 si 588 m2.

Inchiriere spatii comerciale in sectorul 1, pe DN1, principala intrare / iesire din nordul Bucurestiului, intre Baneasa Shopping City (2 km) si Aeroportul International Henri Coanda (5 km), la doar 700 de metri de soseaua de centura.

Business parc-ul beneficiaza de o vizibilitate excelenta la DN1, soseaua cu cel mai ridicat trafic auto din Romania, asigurand o legatura rapida intre Piata Presei Libere – cartierul Baneasa – localitatea Otopeni – aeroport – Ploiesti.

Zona DN1 este dezvoltata cu numeroase cladiri comerciale, show-room-uri si birouri, stoc rezidential in plan secund, hoteluri, centre comerciale precum Baneasa Shopping City, DN1 Value Center – Hornbach etc.

Accesul cu automobilul se face direct din DN1, artera cu 3 benzi de circulatie pe sens, utilizata de angajatii care vin din centrul/nordul capitalei sau dinspre noile zone rezidentiale metropolitane, respectiv utilizand soseaua de centura.

Transportul public include liniile de autobuz care leaga Bucurestiul de Otopeni si aeroport, cu statie la 2 minute de mers de parc, respectiv linia de shuttle-bus dedicata Platinum – Piata Charles de Gaulle.

Platinum Business & Convention Center este unul dintre principalele business parc-uri din nordul capitalei, incluzand doua cladiri interconectate desfasurate pe subsol, parter si 5 etaje. Parcul are o suprafata inchiriabila totala de 38.000 m2, suprafata pe etaj ajungand la 7.500 m2.

Parcarea include 850 de locuri desfasurate in subteran si exterior, corespunzator unei ratii excelente de 1 loc parcare : 45 m2 suprafata inchiriabila de birouri.

Parcul are specificatii de clasa A, cu finisaje peste medie si numeroase facilitati precum centrul de conferinte cu o capacitate totala de 2.400 persoane (sali modulare de conferinta, amfiteatru), food court si food truck-uri, sala de fitness etc.

Departament Retail

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 993 m2
  • Disponibil Minim: 405 m2
  • Chirie Lunară: 17€/m2/luna
  • Pret Total: 6,885€ /luna
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Departament Retail
  • Departament Retail