Spatiu comercial de inchiriat in PIPERA BUSINESS TOWER

    La cerere
Bulevardul Dimitrie Pompeiu 6E, București 077190, România
Inchiriere
Bulevardul Dimitrie Pompeiu 6E, București 077190, România
    La cerere
Informatie verificata in data de: februarie 5, 2024 at 3:05 pm
Informatie verificata in data de: februarie 5, 2024 at 3:05 pm

Spatiul comercial oferit spre inchiriere, amplasat la parterul cladirii PIPERA BUSINESS TOWER, are o suprafata totala de 125 m2 (pretabil restaurant).

Spatii comerciale de închiriat în sectorul 2, în Pipera Business Tower. Clădirea de birouri este amplasată în nordul capitalei, în mijlocul zonei de birouri Dimitrie Pompeiu. Clădirea este situată chiar pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu, la doar 150 de metri distanţă de staţia de metrou Pipera.

Accesibilitatea în zona B.Văcărescu – D.Pompeiu a înregistrat îmbunătățiri în ultimii ani, pe termen mediu fiind prevăzute lucrări importante de infrastructură. Transportul public include metrou (stația Pipera) și staţie de tramvai în proximitatea clădirii. Accesul către celelalte zone majore de birouri din nordul Capitalei (B. Văcărescu, Pipera, Piața Victoriei) este direct.

Pipera Business Tower este o clădire modernă de birouri, deschisă în 2009, având o suprafaţă închiriabilă de 13.300 m2, desfăşurată pe parter şi 12 etaje, cu două etaje subterane de parcare.

Departament Retail

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 125 m2
  • Disponibil Minim: 125 m2
  • Chirie Lunară: La cerere
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Departament Retail
  • Departament Retail