Spatiu comercial de inchiriat in ORHIDEEA TOWERS

    La cerere
Bucuresti, Centru, Sos. Orhideelor 15A
Informatie verificata in data de: octombrie 11, 2022 at 1:22 pm
Informatie verificata in data de: octombrie 11, 2022 at 1:22 pm

Spatiul comercial oferit spre inchiriere, amplasat la parterul cladirii ORHIDEEA TOWERS, are o suprafata totala de 198 m2.

Birouri de închiriat in sector 6, Grozavesti in cladirea Orhideea Towers. Aceasta este amplasata la limita de vest a zonei centrale a Bucurestiului, la intersectia dintre inelul median (Podul Basarab) cu Splaiul Independentei si Soseaua Grozavesti, vis-a-vis de statia de metrou Grozavesti si Carrefour Orhideea.

Cladirea este situata langa complexul studentesc Regie, in imediata apropiere a Politehnicii Bucuresti. Locatia beneficiaza de o vizibilitate excelenta si face parte din noul centru de business dezvoltat in jurul statiei de metrou Grozavesti.

Accesibilitatea cu automobilul este excelenta, asigurata pe soselele majore cu 2-3 benzi pe sens care se intersecteaza in fata cladirii, asigurand acces rapid catre Piata Victoriei (centrul de business al capitalei), zonele centrale si de vest ale capitalei. Accesul se va imbunatati in urmatorii ani prin livrarea noului pasaj Splaiul Independentei catre autostrada A1, acum in lucru.

Transportul public este de asemenea excelent reprezentat, incluzand statia de metrou Grozavesti (M1), tramvaie si autobuze cu statii situate vis-à-vis de cladire, la doar 1-2 minute de mers.

Orhideea Towers este un proiect de birouri cu arhitectura deosebita, compus din doua turnuri interconectate cu 12 – 16 etaje peste parter. Proiectul a fost livrat in 2018 si are o suprafata inchiriabila totala de 37.000 m2, cu aproximativ 2.650 m2 pe etaj. Parcarea este situata pe 2 niveluri subterane si include 405 locuri.

Orhideea Tower este un proiect modern de clasa A, certificat LEED, inchiriat catre ocupanti majori precum Bitdefender, Thales, Misys si Bandai Namco.

Activ Property Services

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 198 m2
  • Disponibil Minim: 198 m2
  • Chirie Lunară: La cerere
  • Disponibilitate: T1 2023
Compare
Activ Property Services
  • Activ Property Services