Spatiu comercial de inchiriat in One Cotroceni

    la cerere
Strada Progresului 1, București, România
Informatie verificata in data de: februarie 5, 2024 at 3:14 pm
Informatie verificata in data de: februarie 5, 2024 at 3:14 pm

Spatiu comercial de inchiriat la parterul One Cotroceni, amplasat langa coltul cladirii catre intersectia Razoare si statia de metrou Academia Militara. Spatiul are o suprafata inchiriabila de 150 m2, inaltime de 10 metri si este figurat ca Tenant 17 pe plan (intre CEC Bank si receptia cladirii B).

One Cotroceni Park este unul dintre principalele proiecte imobiliare mixte din Bucuresti, dezvoltat pe o suprafata de 58.000 m2 la limita centrului capitalei, in zona Cotroceni, vis-a-vis de Academia Militara.

Proiectul este amplasat intre Strada Progresului si Strada Sergent Nutu Ion, vis-a-vis de noua statie de metrou Academia Militara, la o distanta de 600 de metri de Palatul Cotroceni (Presedintele Romaniei).

One Cotroceni Park este situat adiacent intersectiei Razoare, locul de intalnire a 6 artere majore care asigura o conexiune directa catre zona centrala (Bulevardul Eroilor), vestul capitalei (Bulevardul Timisoara, Drumul Taberei – Drumul Sarii), nord (Bulevardul Geniului – Podul Basarab) si sud (Strada Progresului, Soseaua Panduri).

Transportul public include acces direct subteran la statia de metrou Academia Militara (noua linie M6) si un numar generos de linii / statii de autobuz si tramvai amplasate in imediata proximitate (2-5 minute de mers).

One Cotroceni Park include 3 cladiri de birouri si 9 cladiri rezidentiale cu 800 de apartamente, deservite de o zona comerciala insumand 20.000 m2, zone verzi ample si locuri de parcare exclusiv subterane.

Cladirile de birouri au o suprafata construita totala de 74.809 m2, din care 65.432 m2 reprezinta suprafata inchiriabila, incluzand 3 corpuri unite in forma literei L, desfasurate pe 3 niveluri subterane (parcare), parter (zona comerciala) si 9-11 etaje. Suprafata inchiriabila pe nivel variaza intre 2.294 m2 si 8.536 m2, permitand acomodarea de chiriasi de suprafata mare pe un singur nivel.

Spatiile de birouri au specificatii de clasa A de top, incluzand o inaltime libera a etajelor de 3 metri, BMS, tavan suspendat cu protectie fonica, podea flotanta, HVAC, sprinklere, ferestre cu deschidere, zone verzi pe terase, facilitati pentru biciclisti (parcare, dusuri si vestiare) etc., proiectul fiind prevazut sa obtina certificarile LEED Platinum si WELL.

Departament Retail

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 150 m2
  • Disponibil Minim: 150 m2
  • Chirie Lunară: la cerere
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Departament Retail
  • Departament Retail