Spatiu comercial de inchiriat in One Cotroceni Park

  La cerere
Bucuresti, Centru, Str. Progresului 1
Inchiriere

Spatiu comercial de inchiriat in One Cotroceni Park

Bucuresti, Centru, Str. Progresului 1
  La cerere
Informatie verificata in data de: mai 26, 2021 la 2:47 pm
 • Chirie Lunara: La cerere
 • Disponibil Maxim: 100 m2
 • Disponibil Minim: 500 m2
 • Disponibilitate: T4 2021
Informatie verificata in data de: mai 26, 2021 la 2:47 pm

Spatiu comercial oferit spre inchiriere se afla la parterul cladirii One Cotroceni Park si are suprafata de 500 m2.

One Cotroceni Park este cel mai important proiect imobiliar mixt aflat in constructie in Bucuresti, dezvoltat pe o suprafata de 58.000 m2 la limita centrului capitalei, in zona Cotroceni, vis-a-vis de Academia Militara.

Proiectul este desfasurat intre Strada Progresului si Strada Sergent Nutu Ion, vis-a-vis de noua statie de metrou Academia Militara, la o distanta de 600 de metri de Palatul Cotroceni (Presedintele Romaniei).

One Cotroceni Park este situat adiacent intersectiei Razoare, locul de intalnire a 6 artere majore care asigura o conexiune directa catre zona centrala (Bulevardul Eroilor), vestul capitalei (Bulevardul Timisoara, Drumul Taberei – Drumul Sarii), nord (Bulevardul Geniului – Podul Basarab) si sud (Strada Progresului, Soseaua Panduri).

Transportul public include acces direct subteran la statia de metrou Academia Militara (noua linie M6) si un numar generos de linii / statii de autobuz si tramvai amplasate in imediata proximitate (2-5 minute de mers).

One Cotroceni Park include 3 cladiri de birouri si 9 cladiri rezidentiale cu 800 de apartamente, deservite de o zona comerciala insumand 20.000 m2, zone verzi ample si locuri de parcare exclusiv subterane.

Cladirile de birouri au o suprafata construita totala de 74.809 m2, din care 65.432 m2 reprezinta suprafata inchiriabila, incluzand 3 corpuri unite in forma literei L, desfasurate pe 3 niveluri subterane (parcare), parter (zona comerciala) si 9-11 etaje. Suprafata inchiriabila pe nivel variaza intre 2.294 m2 si 8.536 m2, permitand acomodarea de chiriasi de suprafata mare pe un singur nivel.

Spatiile de birouri au specificatii de clasa A de top, incluzand o inaltime libera a etajelor de 3 metri, BMS, tavan suspendat cu protectie fonica, podea flotanta, HVAC, sprinklere, ferestre cu deschidere, zone verzi pe terase, facilitati pentru biciclisti (parcare, dusuri si vestiare) etc., proiectul fiind prevazut sa obtina certificarile LEED Platinum si WELL.

Constructia cladirilor de birouri a demarat la sfarsitul anului 2019 si este prevazuta sa fie finalizata in T4 2021.

Valentin Manu

Afla mai multe informatii despre proprietate

 • Disponibil Minim: 500 m2
 • Disponibil Maxim: 100 m2
 • Chirie Lunară: La cerere
 • Disponibilitate: T4 2021
Comparaţie
Valentin Manu
 • Valentin Manu