Spatiu comercial de inchiriat in Miro

    16€ /m2/luna2,080€ /luna
Șoseaua București-Ploiești 89A, București, România
Inchiriere
Șoseaua București-Ploiești 89A, București, România
    16€ /m2/luna2,080€ /luna
Informatie verificata in data de: septembrie 21, 2023 at 2:30 pm
Informatie verificata in data de: septembrie 21, 2023 at 2:30 pm

Spatiul comercial oferit spre inchiriere, amplasat la parterul cladirii Miro, are o suprafata totala de aprox. 130 m2.

Spatii comerciale de inchiriat in sectorul 1, pe DN1, vis-a-vis de Baneasa Shopping City, cea mai mare importanta platforma comerciala din Bucuresti.

Cladirea este situata pe principala sosea de intrare / iesire din nordul Bucurestiului, la 6 km distanta de Piata Victoriei si 7 km distanta de Aeroportul International Henri Coanda.

Amplasamentul face parte din principala zona comerciala si de birouri dezvoltata pe DN1 la intrarea in capitala, incluzand un stoc semnificativ de spatii de retail (Baneasa Shopping City – Feeria, IKEA, BricoDepot, Metro, Selgros, Dedeman, Decathlon / Mega Image), cladiri de birouri de clasa A, Ambasada Statelor Unite, stoc rezidential nou, Aeroportul Baneasa etc.

Accesul cu automobilul se realizeaza direct din DN1, principala sosea care leaga Bucurestiul de aeroportul international si zonele rezidentiale din nordul zonei metropolitane.

Transportul public include statie de autobuz la 2 minute de mers de cladire, respectiv linie dedicata de shuttle-bus care conecteaza cladirea cu Piata Charles de Gaulle si Piata Victoriei. Zona urmeaza sa fie conectata la reteaua de metrou, statia Tokia a viitoarei linii M6 urmand sa fie amplasata la aprox. 200 metri de cladire.

Miro este o cladire de birouri de clasa A, finalizata in 2021, incluzand spatii de birouri la etajele 1-4 si zona de restaurante, show-room si servicii la parter (Stradale, Mitzu, Rovere, Neoclinique, Jura cofee).

Cladirea are o suprafata inchiriabila de 23.700 m2, cu o suprafata a etajului curent de aprox. 5.000 m2.

Cladirea este certificata BREEAM Excelent si are specificatii de top care includ BMS, inaltime utila 3 metri, podea inaltata si tavan casetat cu iluminat LED, sistem HVAC, ferestre care se pot deschide, generator de back-up.

Parcarea este situata la demisol sub cladire, urmand sa fie suplimentata cu noi locuri in spatele cladirii.

Activ Property Services

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 130 m2
  • Disponibil Minim: 130 m2
  • Chirie Lunară: 16€/m2/luna
  • Pret Total: 2,080€ /luna
  • Disponibilitate: La cerere
Compare
Activ Property Services
  • Activ Property Services