Spațiu comercial de închiriat in Metav Business Park

    8€ /m2/luna2,805€ /luna
Strada Biharia 67-77, București, România
Inchiriere
Strada Biharia 67-77, București, România
    8€ /m2/luna2,805€ /luna
Informatie verificata in data de: noiembrie 2, 2023 at 3:20 pm
Informatie verificata in data de: noiembrie 2, 2023 at 3:20 pm

Spatiul comercial oferit spre inchiriere, amplasat la parterul cladirii B din Metav Business Park, are o suprafata inchiriabila de 330 m2. Spatiul beneficiaza de 2 intrari dedicate din exterior, amplasate la extremitatile spatiului, respectiv de intrare dinspre zona interioara comuna a cladirii. In acest moment spatiul este compartimentat in zone de birouri si de depozitare, avand pereti interiori de gips carton. Spatiul dispune de chicineta si grup sanitar in interior, cu locuri de parcare dedicate dispuse in fata spatiului. Spatiul are potential de folosire mixta (comercial, depozitare, birouri), fiind amplasat la intrarea in parcul Metav, langa Shop&Go.

Inchiriere spatiu comercial / birouri in sector 1, in Metav Business Park, situat pe Strada Biharia, în partea de nord a Capitalei. Parcul este amplasat la 400 metri distanţă de intersecţia cu Bulevardul Aerogării si 1.25 km de Aeroportul Baneasa, respectiv ieşirea către Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” şi Ploieşti/Braşov (DN1).

Accesul principal către parcul Metav este realizat pe Strada Biharia, o arteră cu o bandă pe sens, în timp ce infrastructura de transport public include autobuze (112, 301) şi tramvai (5), cu staţii amplasate la intersecţia Biharia cu Aerogării (400 m distanţă).

Metav Business Park este un parc de afaceri compus din clădiri de birouri şi hale industriale. Suprafaţa totală inchiriabilă de birouri este de 25.000 m2, distribuită în clădiri de 3 niveluri (P+2).

Spaţiile de birouri beneficiază de specificatii de clasa B,  incluzând A/C, tavan suspendat, ferestre cu deschidere, detectoare de fum etc.

Activ Property Services

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 330 m2
  • Disponibil Minim: 330 m2
  • Chirie Lunară: 8€/m2/luna
  • Pret Total: 2,805€ /luna
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Activ Property Services
  • Activ Property Services