Spatiu comercial de inchiriat in HERASTRAU BUILDING

    la cerere
Strada Ghețarilor 23-25, București, România
Inchiriere
Strada Ghețarilor 23-25, București, România
    la cerere
Informatie verificata in data de: noiembrie 2, 2023 at 3:17 pm
Informatie verificata in data de: noiembrie 2, 2023 at 3:17 pm

Spatiile comerciale oferite spre inchiriere, amplasate la parterul cladirii HERASTRAU BUILDING, au urmatoarele suprafete:
– spatiu comercial / birouri (in fata): 347 m2
– spatiu comercial (in lateral): 662 m2 + mezanin 304 m2 = 965 m2

Inchiriere spatii comerciale in sectorul 1, in una dintre cladirile reprezentative din partea de nord a capitalei, la intersectia strazilor Ghetarilor si Ceasornicului.

Cladirea este situata intre Soseaua Nordului / Parcul Herastrau (200 m) si Strada Nicolae Caramfil (100 m), respectiv la 1 km distanta de Promenada Mall si 1,5 km de Piata Charles de Gaulle.

Zona include toate tipurile de functiuni: cladiri de birouri, stoc rezidential modern, hoteluri, institutii si ambasade, clinici medicale, spatii comerciale si centrul comercial Promenada Mall, restaurante si cluburi, parcul si lacul Herastrau, baze sportive etc.

Accesul auto principal se face din Strada Nicolae Caramfil, asigurand acces direct catre Piata Victoriei pe Bulevardul Aviatorilor, zona Promenada Mall pe Soseaua Pipera si catre Aeroportul Baneasa pe Bulevardul Aerogarii.

Transportul public include statii de autobuz la 3 minute de mers de cladire, respectiv statia de metrou Aurel Vlaicu, tramvai si autobuze in jurul Promenada Mall, la 10 minute de mers pe jos.

Herastrau Building este o cladire de birouri moderna, cu o suprafata construita de 9.655 m2, desfasurata pe subsol, parter si 4 etaje. Suprafata inchiriabila este de 6.830m2, etajul curent avand in jur de 1.300 m2.

Cladirea are specificatii moderne, incluzand podea inaltata, tavan casetat, sistem climatizare si ferestre care se deschid, inaltime utila peste 2,7 m, acces securizat, generator de back-up, zona receptie.

Parcarea include 102 locuri, din care 72 sunt amplasate in subteran si 22 in exterior.

Activ Property Services

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 347 m2
  • Disponibil Minim: 1312 m2
  • Chirie Lunară: la cerere
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Activ Property Services
  • Activ Property Services