Spatii comerciale de inchiriat in @Expo

    15€ /m2/luna2,030€ /luna
Bucuresti, Nord, Bdul. Expozitiei 1C
Inchiriere
Bucuresti, Nord, Bdul. Expozitiei 1C
    15€ /m2/luna2,030€ /luna
Informatie verificata in data de: noiembrie 11, 2022 at 4:18 pm
Informatie verificata in data de: noiembrie 11, 2022 at 4:18 pm

Spatiile comerciale propuse spre inchiriere sunt situate la parterul cladirii @Expo si au o suprafata cuprinsa intre 140 – 1.000 m2.

Spații de închiriat in Bucuresti, sector 1 in cladirea @Expo. Acesta este un proiect nou compus din 3 cladiri cu birouri de inchiriat amplasat in nordul Bucurestiului, zona Presei Libere – Expozitiei.

Proiectul este situat pe Bulevardul Expozitiei, vis-à-vis de complexul Romexpo, intre sediul Unicredit Bank si Universitatea Romano – Americana, la doar 200 de metri distanta de viitoarea statie de metrou Expozitiei.

Zona Presei Libere – Expozitiei se contureaza drept cea mai efervescenta zona in dezvoltare din Bucuresti, stocul existent de birouri si hoteluri urmand a fi completat de numeroase proiecte anuntate (biro Uri, hoteluri, retail, residential) pentru urmatorii 2-10 ani.

Accesul cu masina se face din Bulevardul Expozitiei, artera majora cu 2 benzi pe sens si linie de tramvai pe mijloc, avand legatura directa cu Bulevardul Kiseleff – DN1 – Aeroportul International Henri Coanda, Bulevardul Marasesti, Bulevardul Ion Mihalache si Calea Grivitei.

Transportul public include viitoarea statie de metrou Expozitiei (2 minute de mers), actuala statie de metrou 1 Mai (15 minute de mers), statii de tramvai si autobuz in fata proiectului, capatul liniei de metrou usor 41 (3-5 minute de mers), respectiv statii de autobuz in perimetrul Pietei Presei Libere.

@Expo include 3 cladiri de birouri cu regim diferit de inaltime, totalizand o suprafata inchiriabila de 49.400 m2. Proiectul dispune de un subsol comun cu 780 locuri de parcare, peste care se ridica doua cladiri P+7 si o cladire P+18.

Cladirile vor pune la dispozitie etaje cu suprafete de 800-1.900 m2, avand specificatii de clasa A. Complexul urmeaza sa fie certificat BREEAM Excelent si sa dispuna de spatii de retail la parter, spatii dedicate pentru biciclete si parcarea motocicletelor, statii de incarcare pentru automobilele electrice.

Proiectul este dezvoltat in doua faze:

– primele doua cladiri au fost livrate in 2022

– a treia cladire este in constructie, avand livrare prevazuta pentru T1 2023.

Activ Property Services

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 1000 m2
  • Disponibil Minim: 140 m2
  • Chirie Lunară: 15€/m2/luna
  • Pret Total: 2,030€ /luna
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Activ Property Services
  • Activ Property Services