Spatiu comercial de inchiriat in EMANOIL PORUMBARU 25A

    15€ /m2/luna950€ /luna
Strada Emanoil Porumbaru 25a, București, România
Inchiriere
Strada Emanoil Porumbaru 25a, București, România
    15€ /m2/luna950€ /luna
Informatie verificata in data de: septembrie 25, 2023 at 4:20 pm
Informatie verificata in data de: septembrie 25, 2023 at 4:20 pm

Spatiul comercial oferit spre inchiriere, amplasat la parterul cladirii EMANOIL PORUMBARU 25A, are o suprafata totala de 60 m2.

Spatii comerciale de inchiriat in sectorul 1, pe strada Emanoil Porumbaru, zona Aviatorilor-Charles de Gaulle, in aria cuprinsa intre Bulevardul Aviatorilor (200 metri) si Soseaua Pavel D. Kiseleff (350 metri).

Cladirea este amplasata la 600 de metri de Piata Charles de Gaulle si 1 km de Piata Victoriei, respectiv la 600 metri de Televiziunea Romana.

Vecinatatile cladirii au functiuni mixte: cladiri de birouri, cladiri rezidentiale interbelice si nou construite, zone de promenda (Parcul Herastrau, Parcul Kiseleff), restaurante si cafenele, servicii etc.

Accesul cu automobilul este facil, fiind realizat din bulevardele majore ale zonei (Aviatorilor, Soseaua Pavel D. Kiseleff, Arhitect Ion Mincu), cu conexiuni excelente din zona centrala si de nord.

Transportul public include statia de metrou Aviatorilor si linii de autobuz la Piata Charles de Gaulle (7 minute de mers de cladire), respectiv tramvai si autobuze la Piata Ion Mihalache (8 minute).

Emanoil Porumbaru 25A este o cladire de birouri finalizata in 2003, desfasurata pe subsol, parter si 5 etaje, cu o suprafata a etajului curent de aproximativ 200 m2.

Cladirea dispune de numeroase facilitati, precum: acces securizat, receptie, lift, tavan suspendat, centrala termica in fiecare spatiu, unitati split de A/C, balcoane, spatii depozitare la subsol etc.

Parcarea se realizeaza pe ambele laturi ale strazilor din zona, precum si de-a lungul Bulevardului Aviatorilor (parcare cu plata).

Activ Property Services

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 60 m2
  • Disponibil Minim: 60 m2
  • Chirie Lunară: 15€/m2/luna
  • Pret Total: 950€ /luna
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Activ Property Services
  • Activ Property Services