Spatiu comercial de vanzare in CUZA 98A

Bulevardul Alexandru Ioan Cuza 98A, București, România
Vanzare
Bulevardul Alexandru Ioan Cuza 98A, București, România
Informatie verificata in data de: septembrie 18, 2023 at 11:02 am
Informatie verificata in data de: septembrie 18, 2023 at 11:02 am

Spatiul comercial oferit spre vanzare, amplasat la parterul si mezaninul cladirii CUZA 98A, are o suprafata totala de 386 m2.

Spatiu comercial si birouri de vanzare in sector 1, zona centrala Victoriei, intr-o cladire amplasata pe Bulevardul A.I. Cuza, la intersectia cu Soseaua Nicolae Titulescu si Strada Petru Rares.

Cladirea este situata la 4 minute de Primaria Sectorului 1, la 10 minute de Gara de Nord si Gara Basarab, respectiv la 12 minute de mers de Piata Victoriei / Guvernul Romaniei.

Vecinatatile includ proprietati rezidentiale, cladiri de birouri si insitutii, muzee, magazine, cafenele si restaurante.

Cladirea beneficiaza de o accesibilitate auto excelenta, fiind situata langa inelul median (Podul Basarab), cu conexiuni rapide catre centrul, nordul si vestul orasului.

Transportul public include statia de metrou Basarab la 6 minute de cladire, statii de autobuz si tramvai in 3-4 minute de mers. Statiile de metrou Gara de Nord si Victoriei sunt de asemenea accesibile pietonal in 10-12 minute de mers.

Cuza 98A este un bloc rezidential, ce dispune la parter si mezanin de un spatiu comercial de 386 m2, pretabil pentru diverse utilizari, precum show-room, birouri, destinatie medicala, fitness etc.

Spatiul dispune de 6 zone open space, 3 birouri, camera depozitare, bucatarie, grupuri sanitare pe fiecare nivel, terasa si balcon.

Spatiul detine autorizatie ISU, are destinatie de comercial si poate dispune la cerere de 2 locuri de parcare in subsol.

Activ Property Services

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 386 m2
  • Disponibil Minim: 386 m2
  • Pret Total: 850,000€
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Activ Property Services
  • Activ Property Services