Spatiu comercial de inchiriat in BUSINESS GARDEN BUCHAREST

Calea Plevnei 159, București 060013, România
Informatie verificata in data de: februarie 5, 2024 at 3:04 pm
Informatie verificata in data de: februarie 5, 2024 at 3:04 pm

Spatii comerciale de inchiriat in BUSINESS GARDEN, incluzand o constructie de tip pavilion cu o suprafata totala de 188 m2 amplasata in mijlocul proiectului, respectiv un spatiu de parter cu suprafata de 420 m2.

Spatii comerciale de închiriat in Calea Plevnei, nr 159, parte a zonei Grozăvești, noul cartier de birouri în dezvoltare la limita de vest a zonei centrale a Bucureștiului.

Proiectul este situat la intersecția Căii Plevnei cu Soseaua Orhideelor, lângă centrul comercial Orhideea si Podul Basarab.

Accesibilitatea este excelentă, zona fiind la intersecția unor artere majore de circulație, respectiv inelul median (Podul Basarab), Calea Plevnei și Splaiul Independenței. Acestea asigură legatura directă cu principalul cartier de birouri (Piața Victoriei) din București, zona ultracentrală și cartierele intens populate din vestul capitalei.

Transportul public este și el bine reprezentat, incluzand metrou (stația Grozăvești) în distanță pietonală, stații de autobuz și tramvai.

Business Garden include 3 clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă totală de 41.000 m2, specificații de clasa A și certificare LEED. Proiectul dezvoltat de Vastint, divizia imobiliară a Inter IKEA, a fost livrat la jumatatea anului 2019.

Departament Retail

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 420 m2
  • Disponibil Minim: 188 m2
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Departament Retail
  • Departament Retail