Spatiu comercial de inchiriat in BRATIANU 12

    39€ /m2/luna5,250€ /luna
Bucuresti, Centru, Bdul. Bratianu 12
Inchiriere
Bucuresti, Centru, Bdul. Bratianu 12
    39€ /m2/luna5,250€ /luna
Informatie verificata in data de: mai 31, 2023 at 3:55 pm
Informatie verificata in data de: mai 31, 2023 at 3:55 pm

Spatiile comerciale oferite spre inchiriere, amplasate la parterul cladirii BRATIANU 12, au o suprafata de 135 m2 (89 m2 utili) si 135 m2 (89 m2 utili).

Inchiriere spatii comerciale in sectorul 3, intr-un amplasament ultracentral de exceptie de pe Bulevardul I.C. Bratianu, la doar 200 de metri de Piata Universitatii si 400 de metri de Piata Unirii.

Cladirea este situata vis-a-vis de Piata Sfantul Gheorghe (km 0) si Spitalul Coltea, facand parte din Centrul Vechi al Bucurestiului. Vecinatatile sunt dominate de cladiri istorice avand destinatii mixte: birouri si sedii administrative, hoteluri, cladiri rezidentiale, spatii comerciale si centre comerciale, restaurante si cafenele, muzee si biserici, altele (sediul Bancii Nationale, Teatrul National, Spitalul Coltei etc.).

Amplasamentul dispune de o accesibilitate auto excelentă din toate zonele orasului, fiind situat pe principala ruta nord-sud (Bdul. Magheru – I.C. Bratianu) si la mica distanta de conexiuni majore catre estul si vestul capitalei (Bdul. Carol, Bdul. Regina Elisabeta, Bdul. Unirii, Splaiul Independentei – Splaiul Unirii).

Transportul public este excelent reprezentat, incluzand metrou, autobuze si tramvaie, cu statii amplasate vis-a-vis de cladire (Piata Sf. Gheorghe) si in jurul Pietei Universitatii si Pietei Unirii, la 3-5 minute de mers de cladire.

Bratianu 12 este o cladire istorica, complet consolidata si modernizata in 2023, cu o suprafata inchiriabila de 2.500 m2. Cladirea este desfasurata pe subsol, parter, mezanin, 6 etaje si terasa, avand un etaj curent de 272 m2. Cladirea este prevazuta cu 2 spatii comerciale si receptie la parter.

Zona dispune de facilitati de parcare in distanta pietonala: parcarea subterana Interparking Universitate, parcarea multietajata Cocor, parcari publice exterioare in perimetrul Pietei Sf. Gheorghe.

Activ Property Services

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 270 m2
  • Disponibil Minim: 135 m2
  • Chirie Lunară: 39€/m2/luna
  • Pret Total: 5,250€ /luna
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Activ Property Services
  • Activ Property Services