Spatiu comercial de inchiriat in Ana Tower

    13€ /m2/luna6,708€ /luna
Bucuresti, Nord, Bdul. Poligrafiei 1A
Inchiriere
Bucuresti, Nord, Bdul. Poligrafiei 1A
    13€ /m2/luna6,708€ /luna
Informatie verificata in data de: noiembrie 3, 2023 at 3:33 pm
Informatie verificata in data de: noiembrie 3, 2023 at 3:33 pm

Spatiul comercial oferit spre inchiriere se afla la demisolul cladirii Ana Tower si are suprafata de 516 m2. Acesta are acces catre curtea engleza si este pretabil pentru clinici medicale sau showroom-uri.

Spații de închiriat in Bucuresti, sector 1 in cladirea Ana Tower. Aceasta este cea mai inalta cladire de birouri in dezvoltare in Bucuresti, amplasata in partea de nord a capitalei, zona Piata Presei Libere – Expozitiei.

Proiectul este situat langa hotelul Crowne Plaza, adiacent Bulevardului Poligrafiei, la 500 de metri de rondul de la Piata Presei Libere si Parcul Herastrau, respectiv la 650 de metri de viitoarea statie de metrou Montreal.

Accesibilitatea cu automobilul se realizeaza din Bulevardul Poligrafiei, artera cu 3 benzi pe sens si trafic fluent, furnizand access rapid (500 m distanta) la Soseaua Kiseleff / Soseaua Bucuresti-Ploiesti (DN1), principala arterea a nordului Bucurestiului care leaga Piata Victoriei de Aeroportul International H. Coanda.

De asemenea se realizeaza un acces foarte usor la Bulevardul Expozitiei si Bulevardul Marasti. Transportul public include statie de autobuz in fata cladirii (3 linii), respectiv numeroase linii de autobuz la 5  minute de mers pe jos (Pietei Presei Libere). Zona este prevazuta sa fie conectata la infrastructura de metrou pe termen mediu (magistrala M6: Gara de Nord – Aeroportul H. Coanda), viitoarea statie de metrou Montreal urmand sa fie amplasata la 7 minute de mers pe jos de cladire.

Ana Tower urmeaza sa devina una dintre cladirile emblematice de birouri din Bucuresti, avand o inaltime de 24 etaje (3S+P+24) si o suprafata inchiriabila de 34.000 m2 (35.602 m2 construiti de birouri). Cladirea va furniza o suprafata inchiriabila pe etaj de 1.330 m2 si specificatii de clasa A, fiind prevazuta sa obtina certificare LEED Platinum.

Activ Property Services

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 516 m2
  • Disponibil Minim: 516 m2
  • Chirie Lunară: 13€/m2/luna
  • Pret Total: 6,708€ /luna
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Activ Property Services
  • Activ Property Services