Spatiu comercial de inchiriat Green Court

    La cerere
Bucuresti, Nord, Str. Gara Herastrau 4
Informatie verificata in data de: februarie 19, 2024 at 4:30 pm
Informatie verificata in data de: februarie 19, 2024 at 4:30 pm

Spatiul comercial oferit la inchiriere este amplasat la parterul cladirii Green Court. Spatiul are o suprafata de 150 m2 si se preteaza pentru orice activitate de retail, mai putin cea pentru domeniul alimentatiei publice din cauza lipsei de evacuare a cladirii.

Green Court este un parc de afaceri amplasat in noul cartier de birouri care s-a dezvoltat in ultimii ani in jurul statiei de metrou Aurel Vlaicu, la intersectia bulevardelor Barbu Vacarescu, Calea Floreasca si Soseaua Pipera.

Parcul este situat pe Strada Gara Herastrau, paralel  cu Bulevardul Barbu Vacarescu, in fata centrului comercial Promenada Mall.

Zona beneficiaza de o accesibilitate foarte buna, la intersectia celor trei sosele majore care fac legatura intre zona centrala si cea de nord a capitalei. Transportul public include statia de metrou Aurel Vlaicu, statii de tramvai si autobuz, amplasate la mai putin de 5 minute de mers pe jos de cladiri.

Green Court include 3 cladiri moderne, finalizate intre 2014-2016, avand o suprafata inchiriabila totala de 54.900 m2. Cladirile includ 3 niveluri subterane pentru parcare, parter si 11 etaje, cu o suprafata inchiriabila a etajului curent de 1.700 m2.

Parcul de afaceri are specificatii de clasa A si certificare verde LEED, fiind inchiriat catre companii internationale de prestigiu precum Orange, Carrefour, Schneider, Colgate Palmolive, Merck, Tetra Pak, Capgemini etc.

Green Court urmeaza sa fie extins cu o a 4-a cladire de birouri (suprafata inchiriabila 16.000 m2), anuntata pentru livrare in 2020.

Departament Retail

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 150 m2
  • Disponibil Minim: 150 m2
  • Chirie Lunară: La cerere
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Departament Retail
  • Departament Retail