Spatiu comercial de inchiriat Floreasca 60

Bucuresti, Nord, Calea Floreasca 60
Informatie verificata in data de: martie 6, 2023 at 11:32 am
Informatie verificata in data de: martie 6, 2023 at 11:32 am

Spatiu comercial oferit spre inchiriere are suprafata de 258 m2 + 328 m2 terasa, acces atat prin fata cat si prin spate + 2 locuri de parcare pentru aprovizionare (in prezent este amenajat ca restaurant).

Floreasca 60 este o cladire de birouri amplasata la limita dintre centrul si nordul Bucurestiului, zona Floreasca – Dorobanti.

Cladirea este situata pe Calea Floreasca, la o distanta de 450 de metri de inelul median Soseaua Stefan cel Mare, la 400 de metri de Calea Dorobantilor, respectiv la 1,5 km de Piata Victoriei si 2 km de noul cartier de birouri din preajma statiei de metrou Aurel Vlaicu.

Locatia face parte din zona de birouri Floreasca, dezvoltata in ultimii 15 ani cu cladiri de birouri amplasate de-a lungul Caii Floreasca si pe strazile adiacente.

Accesul se face pe Calea Floreasca, sosea cu 1 banda de circulatie pe sens si parcare pe ambele laturi, care face conexiunea intre zona centrala si cartierele de birouri din nordul capitalei. De asemenea cladirea este accesibila din Bulevardul Barbu Vacarescu folosind strazile Gheorghe Banciulescu – Turbinei.

Transportul public include statia de metrou Stefan cel Mare la 7-8 minute de mers pe jos de cladire, respectiv statii de autobuz si tramvai la 5 minute de mers.

Floreasca 60 este o cladire de birouri de clasa B finalizata in anul 2004 si desfasurata pe 2 niveluri subterane (parcare), parter si 9 etaje. Cladirea are o suprafata inchiriabila de 3.740 m2, cu 360-500 m2 pe etaj.

Optional, se poate inchiria terenul nedezvoltat din dreapta spatiului, cu suprafata de 328 m2, unde se poate amenaja de catre chirias o terasa perfecta pentru acest domeniu de activitate.

La cerere, se poate opta pentru locurile de parcare in subteran disponibile pentru acest spatiu comercial.

Activ Property Services

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 258 m2
  • Disponibil Minim: 258 m2
  • Pret Total: 7,500€ /luna
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Activ Property Services
  • Activ Property Services