Spatiu comercial de inchiriat Bulevardul Ion Mihalache 42

    Inchiriat
Bucuresti, Centru, Bulevardul Ion Mihalache 42
Inchiriere
Bucuresti, Centru, Bulevardul Ion Mihalache 42
    Inchiriat
Informatie verificata in data de: ianuarie 12, 2024 at 12:11 pm
Informatie verificata in data de: ianuarie 12, 2024 at 12:11 pm

Spatiul comercial propus spre inchiriere este situat in centrul Bucurestiului, pe Bulevardul Ion Mihalache 42, la doar 200 de metri distanta fata de Parcul Kiseleff, 600 de metri distanta de Aviatorilor si 800 de metri distanta de Piata Victoriei. Suprafata imobilului este de 63 m2 si este disponibil imediat.
Vecinatatile spatiului includ supermarketul Cora Mihalache, magazinul Miniprix, cafenele (Garage Café Specialty Coffee, Shopron Gelato and Coffee ADESSO Specialty Coffee), farmacii (DONA, Alissa Mihalache), banci (CEC Bank – Agentia 1 MAI, BRD, Libra Internet Bank), Spitalul Clinic Sfanta Maria si alte firme cu diferite inclinatii comerciale.
Transportul cu autoturismul se realizeaza din Bulevardul Ion Mihalache, artera principala care face legatura directa catre Calea Grivitei si Piata Victoriei.
Transportul public este facil si se realizeaza cu ajutorul autobuzelor si tramvaielor aflate la o distanta de 300 metri sau cu ajutorul statiei de metrou Piata Victoriei aflata la o distanta de 800 de metri.
Spatiul comercial beneficiaza de doua intrari si de o vitrina de 3 metri si este dotat cu centrala proprie si grup sanitar.

Departament Retail

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Chirie Lunară: Inchiriat
Compare
Departament Retail
  • Departament Retail