Spatiu comercial de inchiriat Piata Victoriei, 60 mp America House

    La cerere
Bucuresti, Centru, Bd. Nicolae Titulescu 4-8
Inchiriere
Bucuresti, Centru, Bd. Nicolae Titulescu 4-8
    La cerere
Informatie verificata in data de: februarie 7, 2023 at 11:21 am
Informatie verificata in data de: februarie 7, 2023 at 11:21 am

Spatiu comercial de inchiriat in Piata Victoriei, este situat in cladirea de birouri America House, la parterul acesteia.  Cladirea de birouri este amplasata la adresa Bulevardul Nicolae Titulescu nr. 4 – 8, in sectorul 1, mai exact in cadrul cartierului de business de la Piata Victoriei. Spatiul comercial de inchiriat dispune de terasa pentru servire in anotimpul cald.

Spatiul de inchiriat face parte dintr-un lant de magazine, restaurante si cafenele situate pe toata lungimea parterului claditii America House. Polul de retail creat se adauga la vadul comercial deja creat in Piata Victoriei si zona cartierului Titulescu – Banu Manta.

 

Descriere spatiu de inchiriat

Spatiu comercial de inchiriat din Piata Victoriei dispune de o suprafata utila totala 72.95 mp, compartimentata in doua parti:
– 60 mp in interior, disponibili pentru preparare sau vanzare
– 23,47 mp in exterior, terasa spatiului comercial pentru servire in anotimpul cald

Propietatea este potrivita pentru gelaterii sau gastronomie specializata care nu necesita un spatiu foarte mare pentru desfasurarea activitatii.

Accesul pentru aprovizionarea spatiului comercial de inchiriat se face prin spatele cladirii.
America House este una dintre cele mai reprezentative cladiri de birouri din Bucuresti, fiind accesibila cu automobilul din toate zonele capitalei.

Piata Victoriei este punctul de intalnire al unor artere de circulatie majore: Inelul median – Iancu de Hunedoara / Mihai Bravu, Calea Victoriei, Aviatorilor, Nicolae Titulescu si Lascar Catargiu.

De asemenea cladirea beneficiaza de acces facil cu transportul in comun, fiind amplasate in apropiere statii de metrou, linii de autobuz si de tramvai.

Spatiul comercial de inchiriat in Piata Victoriei beneficiaza de trafic pietonal si auto intens, iar in imediata vecinatate a cladirii se regasesc numeroase restaurante, cafenele, sedii bancare, institutii publice, farmacii, saloane de infrumusetare si diverse magazine comerciale.

Activ Property Services

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 60 m2
  • Disponibil Minim: 60 m2
  • Chirie Lunară: La cerere
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Activ Property Services
  • Activ Property Services