Spatiu comercial de inchiriat America House

  Indisponibil
Bucuresti, Centru, Bd. Nicolae Titulescu 4-8
Inchiriere

Spatiu comercial de inchiriat America House

Bucuresti, Centru, Bd. Nicolae Titulescu 4-8
  Indisponibil

Details

Informatie verificata in data de: octombrie 6, 2020 la 9:28 am
 • Price: Indisponibil

Description

Spatiile comerciale oferite la inchiriere sunt amplasate la parterul cladirii America House. Spatiile sunt alcatuite din suprafata de lucru + terasa, astfel: primul spatiu este alcatuita din 104 m2 si 30 m2 terasa, iar al doilea spatiu este alcatuit din 100 m2 si 10 m2 terasa.

America House e una dintre clădirile de birouri cele mai reprezentative din București, având o locație proeminentă în cadrul cartierului de business de la Piața Victoriei.

Clădirea este situată pe Bulevardul Nicolae Titulescu, la intersecția cu Strada Doctor Felix, lângă turnul BRD.

Accesibilitatea în zonă este excelentă, Piața Victoriei fiind punctul de întâlnire al unor artere de circulație majore: Inelul median – Iancu de Hunedoara, Calea Victoriei, Aviatorilor, Nicolae Titulescu și Lascăr Catargiu. Piața Victoriei este unul dintre principalele noduri de transport în comun, incluzând stația de metrou Victoriei (2 magistrale), linii de autobuz și tramvai.

America House este o clădire de clasă A, cu spații de retail la parter și mezanin, respectiv birouri pe 9 etaje. Clădirea beneficiază de toate facilitațile în zona învecinată, inclusiv o zona comercială extinsa cu restaurante și cafenele.

 • City Bucuresti
 • State/county Bucuresti
 • Area Centru
 • Country Romania

Contact Information

View Listings
Valentin Manu

Enquire About This Property

 • Chirie Lunară: Indisponibil

Compare listings

Comparaţie
Valentin Manu
 • Valentin Manu