Spatiu comercial de inchiriat Barbu Vacarescu 42A

    Spatiu inchiriat
Bucuresti, Central, Bdul. Barbu Vacarescu 42A
Inchiriere

Spatiu comercial de inchiriat Barbu Vacarescu 42A

Bucuresti, Central, Bdul. Barbu Vacarescu 42A
    Spatiu inchiriat
Informatie verificata in data de: aprilie 9, 2021 la 10:47 am
  • Chirie Lunara: Spatiu inchiriat
  • Disponibilitate: 0 m2
Informatie verificata in data de: aprilie 9, 2021 la 10:47 am

Spatiul comercial oferit la inchiriere este amplasat la parterul cladirii Barbu Vacarescu 42A. Suprafata totala inchiriabila este de 315 m2, putand a fi inchiriati si 157 m2.

Spatiul beneficiaza de terasa de 140 m2 si de 2 intrari separate.

Costul chiriei este de 4000 euro/luna (incl. service charges).

Cladirea de birouri Barbu Vacarescu 42A este amplasata la limita dintre zona centrala si zona de nord a Bucurestiului, la 5 minute de mers de statia de metrou Stefan cel Mare.

Cladirea este situata la intersectia bulevardelor Barbu Vacarescu si Lacul Tei, vis-a-vis de Parcul Circului, la doar 350 de metri de inelul median Soseaua Stefan cel Mare.

Zona include functiuni mixte: cladiri de birouri, stoc rezidential, zone de promenada (Parcul Circului), Complexul Sportiv Dinamo, magazine de-a lungul Soselei Stefan cel Mare etc.

Accesibilitatea cu automobilul se face pe buleverde importante, aflate in proximitatea inelului median, zona avand conexiuni rapide catre Piata Victoriei si celelalte cartiere de birouri din nordul capitalei.

Transportul public include metrou la 5 minute de mers (Stefan cel Mare), statie de tramvai si autobuz in fata cladirii, respectiv la 5 minute de mers (inelul median).

Barbu Vacarescu 42A este o cladire de clasa B, finalizata in 2009, avand deschidere atat la Bulevardul Barbu Vacarescu, cat si la Strada Dinu Vintila. Cladirea este desfasurata pe subsol, parter si 2-4 etaje superioare, avand o suprafata utila totala de 1.527 m2 si 172-403 m2 pe etaj.

Parcarea include 7 locuri desfasurate in subteran, cu acces din Strada Dinu Vintila.

Valentin Manu

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Chirie Lunară: Spatiu inchiriat
  • Disponibilitate: 0 m2
Comparaţie
Valentin Manu
  • Valentin Manu