Spatiu comercial de inchiriat in Casa Mosilor

    10€ /m2/luna900€ /luna
Calea Moșilor 51, București, România
Inchiriere
Calea Moșilor 51, București, România
    10€ /m2/luna900€ /luna
Informatie verificata in data de: februarie 5, 2024 at 3:01 pm
Informatie verificata in data de: februarie 5, 2024 at 3:01 pm

Spatiul comercial oferit spre inchiriere, amplasat la parterul cladirii Casa Mosilor, are o suprafata totala de 90 m2 (open space, birou, receptie, camera depozitare).

Inchiriere spatiu comercial in zona ultracentrala, intr-o cladire amplasata pe Calea Mosilor, la 2 minute de punctul zero al orasul, Piata Sfantul Gheorghe. Cladirea este amplasata la 6 minute de mers de Centrul Vechi / Bulevardul I.C.Bratianu, 7 minute distanta de Piata Universitatii / Teatrul National Bucuresti si 9 minute de Piata Unirii.

Vecinatatile cladirii includ cladiri rezidentiale, cladiri de birouri, zone de promenada (Parcul TNB, Parcul Unirii), institutii de invatamant, restaurante si magazine.

Accesul cu automobilul se realizeaza din Calea Mosilor, cu acces auto facil spre unele dintre principalele bulevarde ale Bucurestiului: Bulevardul Elisabeta, Bulevardul Carol I, Bulevardul Nicolae Balcescu, Bulevardul I.C. Bratianu, Bulevardul Unirii. Transportul public include statiile de metrou Piata Unirii si Universitate la 7-9 minute de mers si statii de autobuz si tramvai la 1-2 minute de mers de cladire.

Casa Mosilor este o cladire de birouri finalizata in anul 2001, cu o suprafata inchiriabila totala de 2.340 m2, desfasurata pe un nivel subteran, parter si 7 etaje, cu o suprafata a etajului curent de 350 m2. Cladirea dispune de ventiloconvectoare, lift, detectoare de fum, paza 24/7,  tavan suspendat, mocheta, ferestre cu deschidere etc.

Cladirea dispune de locuri de parcare in subteran si in curte.

 

Departament Retail

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 90 m2
  • Disponibil Minim: 90 m2
  • Chirie Lunară: 10€/m2/luna
  • Pret Total: 900€ /luna
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Departament Retail
  • Departament Retail