Spatii comerciale de inchiriat in AFI Bucurestii Noi

Bdul. Bucurestii Noi 166C, Nord, Bucuresti
Informatie verificata in data de: februarie 29, 2024 at 6:25 pm
Informatie verificata in data de: februarie 29, 2024 at 6:25 pm

Inchiriere spatii comerciale in sectorul 1, in cadrul noului centru comercial AFI Bucurestii Noi, amplasat in nord-vestul Bucurestiului, la intersectia bulevardelor Bucurestii Noi si Laminorului.

Centrul este situat in dreptul statiei de metrou Laminorului, beneficiind de o vizibilitate excelenta la Bulevardul Bucurestii Noi (DN1A), una dintre principalele sosele din Bucuresti care conecteaza zona de nord-vest cu soseaua de centura, localitatile limitrofe Mogosoaia – Buftea si mai departe cu municipiul Ploiesti.

Vecinatatile centrului includ zona rezidentiala Bucurestii Noi, compusa din case si blocuri, Parcul Bazilescu (500 metri distanta) si Lacul Grivita, functiuni comerciale si de servicii, noua zona rezidentiala dezvoltatata de-a lungul Soselei Gheorghe Ionescu Sisesti etc.

Accesul cu automobilul este facil, centrul comercial avand conexiuni directe catre zona centrala (Calea Grivitei), zona de nord (Soseaua Chitilei, Strada Jiului, Ionescu Sisesti), respectiv cu soseaua de centura si intrarea in Mogosoaia (2,5 km distanta).

Transportul public este concentrat chiar in fata centrului si include statia de metrou Laminorului (magistrala M4) si statii de autobuz / troleibuz, in timp ce terminalul intermodal Straulesti cu parcarea park & ride este situat la 1 km distanta.

AFI Bucurestii Noi este un centru comercial de proximitate, inaugurat in 2022, ca parte a AFI City, unul dintre principalele proiecte mixte din Bucuresti, din care primele doua blocuri cu 190 apartamente au fost deja finalizate.

Centrul comercial are o suprafata inchiriabila de 4.500 m2, desfasurata pe parter si etaj, avand un mix variat de chiriasi care include supermarketul Mega Image, prima unitate din Romania a retelei de fitness Clever Fit, Help Net, InMedio, BCR, MaxBet si restaurantul Mesopotamia.

Centrul este deservit de o parcare exterioara generoasa, cu 120 locuri, accesibila atat din Bulevardul Laminorului, cat si din Strada Episcopul Vulcan.

Activ Property Services

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 311 m2
  • Disponibil Minim: 204 m2
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Activ Property Services
  • Activ Property Services