Spatii comerciale de inchiriat in AFI Arad

Calea Aurel Vlaicu 14, Arad
Informatie verificata in data de: februarie 13, 2024 at 3:19 pm
Informatie verificata in data de: februarie 13, 2024 at 3:19 pm

Inchiriere spatii comerciale in zona centrala a municipiului Arad, pe Calea Aurel Vlaicu, principala sosea care strabate municipiul, conectand zona centrala cu iesirea catre granita cu Ungaria.

Municipiul Arad este capitala judetului Arad (410.143 locuitori rezidenti), avand o populatie rezidenta de 145.078 locuitori conform Recensamantului din 2021.

Parcul de retail este situat la intersectia Calea Aurel Vlaicu cu Calea 6 Vanatori, intre Arena Francisc Neuman (500 metri) si Gara Arad (600 metri), repectiv la 1,2 km de limita zonei ultracentrale (Bulevardul Revolutiei).

Amplasamentul este dezvoltat ca principala destinatie de cumparaturi din judetul Arad, incluzand peste 70.000 m2 de spatii moderne intr-o raza de 600 metri. Zona include de asemenea cladiri rezidentiale (blocuri si case), Gara Arad si autogara, noul stadion de fortbal al echipei UTA Arad (Francisc Neuman), cladiri industriale etc.

Accesul cu automobilul este excelent, Calea Aurel Vlaicu fiind principala artera a municipiului, cu 3 benzi de circulatie pe sens si linii de tramvai pe mijlocul bulevardului.

Transportul public este amplasat chiar in fata parcului de retail, incluzand statii de tramvai, autobuz si autogara, in timp ce Gara arad este situata la 8 minute de mers.

AFI Arad este cel mai mare proiect comercial din Arad, deschis in noiembrie 2023, avand o suprafata inchiriabila de 29.400 m2. Parcul de retail este compus din hipermarketul Carrefour si galeria comerciala ancorata de Media Galaxy si Decathlon, magazinul DIY Leroy Merlin si o zona de strip mall cu suprafata de 7.700 m2 incluzand retaileri precum DM, SMYK, Sportisimo, CCC, Half Price, Tedi si Fressnapf.

Parcul este dezvoltat pe parter, avand un singur spatiu de 494m2 amplasat la etaj, cu vedere excelenta la Calea Aurel Vlaicu, pretabil pentru diverse activitati (birouri / showroom, fitness, medical etc.).

Parcul este deservit de o parcare exterioara centrala, cu o capacitate de 950 de automobile.

Felicia Vasiu

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 494 m2
  • Disponibil Minim: 61 m2
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Felicia Vasiu
  • Felicia Vasiu