Spatii comerciale de inchiriat Bistrita Retail Park

Bistrita, Nord, Calea Moldovei 13A
Inchiriere

Spatii comerciale de inchiriat Bistrita Retail Park

Bistrita, Nord, Calea Moldovei 13A
Informatie verificata in data de: martie 2, 2022 la 3:44 pm
  • Garages: 100% inchiriat
Informatie verificata in data de: martie 2, 2022 la 3:44 pm

Bistrita Retail Park este un parc de retail inaugurat in 2018, devenit una dintre principalele destinatii de cumparaturi din municipiul Bistrita si amplasat in zona comerciala noua dezvoltata la cea mai importanta intrare / iesire din oras.

Parcul este situat in partea de nord-est a municipiului, adiacent Caii Moldovei, la limita zonei de blocuri si langa principala zona rezidentiala noua de case. In imediata proximitate se gasesc magazine tip box operate de Penny Market, Lidl, Altex si Ambient.

Accesul cu automobilul este excelent, fiind realizat direct din Calea Moldovei, artera cu doua benzi pe sens care strabate intreg orasul de la sud-vest la nord-est. Transportul public este reprezentat de linii de autobuz, cu statii amplasate in imediata proximitate a parcului.

Bistrita Retail Park are o suprafata inchiriabila totala de 7.300 m2 desfasurata in intregime pe parter, cuprinzand o zona insiruita de boxuri (Carrefour Market, Decathlon, Sportisimo, JYSK, Lems, Help Net, Zoomania etc.) si o galerie interioara de magazine / food-court, alaturi de un cinematograf cu 3 ecrane operat de reteaua Happy Cinema (deschidere sfarsit 2019).

Parcul beneficiaza de o zona de parcare exterioara generoasa, desfasurata din fata magazinelor si pana la magazinul de tip cash&carry Selgros amplasat pe aceeasi platforma comerciala.

Ultimele spatii comerciale disponibile pentru inchiriere sunt amplasate in cadrul galeriei interioare de magazine.

Andra Cebuc

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibilitate: 100% inchiriat
Comparaţie
Andra Cebuc
  • Andra Cebuc