Spatii comerciale de inchiriat 19 si 26 One Cotroceni Park

    La cerere
Bucuresti, Vest, Strada Progresului 1
Informatie verificata in data de: februarie 5, 2024 at 3:14 pm
Informatie verificata in data de: februarie 5, 2024 at 3:14 pm

Spatiile comerciale de inchiriat se afla pe Strada Progresului 1 si au suprafata de 158 m2 (pe plan-tenant 26), respectiv 178 m2 (pe plan-tenant 19).
One Cotroceni Park este unul dintre principalele proiecte imobiliare mixte din Bucuresti, dezvoltat pe o suprafata de 58.000 m2 la limita centrului capitalei, in zona Cotroceni, vis-a-vis de Academia Militara.
Proiectul este amplasat intre Strada Progresului si Strada Sergent Nutu Ion, vis-a-vis de noua statie de metrou Academia Militara, la o distanta de 600 de metri de Palatul Cotroceni (Presedintele Romaniei).
One Cotroceni Park este situat adiacent intersectiei Razoare, locul de intalnire a 6 artere majore care asigura o conexiune directa catre zona centrala (Bulevardul Eroilor), vestul capitalei (Bulevardul Timisoara, Drumul Taberei – Drumul Sarii), nord (Bulevardul Geniului – Podul Basarab) si sud (Strada Progresului, Soseaua Panduri).
Transportul public include acces direct subteran la statia de metrou Academia Militara (noua linie M6) si un numar generos de linii / statii de autobuz si tramvai amplasate in imediata proximitate (2-5 minute de mers).
One Cotroceni Park include 3 cladiri de birouri si 9 cladiri rezidentiale cu 800 de apartamente, deservite de o zona comerciala insumand 20.000 m2, zone verzi ample si locuri de parcare exclusiv subterane.
Cele 2 spatii sunt disponibile imediat.

Departament Retail

Afla mai multe informatii despre proprietate

  • Disponibil Maxim: 178 m2
  • Disponibil Minim: 158 m2
  • Chirie Lunară: La cerere
  • Disponibilitate: Imediat
Compare
Departament Retail
  • Departament Retail