Fullscreen

Spatii comerciale de inchiriat Bucuresti

Spatii comerciale de inchiriat Bucuresti, in toate zonele centrale ale orasului, precum si in toate zonele comerciale ale marilor cartiere ale capitalei.

Inchiriere spatii comerciale in Bucuresti, situate pe marile bulevarde ale orasului, dar si la parterul celor mai reprezentative cladiri de birouri din capitala. Inchiriere spatii comerciale in Bucuresti, in polurile de business ale capitalei, respectiv Piata Victoriei, Dorobanti, Pipera, Barbu Vacarescu si Piata Presei Libere.

Spatii comerciale Bucuresti

Spatii comerciale de inchiriat Bucuresti, amplasate in zone strategice cu vad pietonal bun, acces facil si flux continuu de clienti. Spatiile de inchiriat pot fi regasite atat la parterul blocurilor, cat si in cele mai importante zone comerciale.

Pentru o alegere buna vizitati toate ofertele de spatii comerciale promovate de Activ Property Services.

 

Filtrează după:

Inchiriere spatii comerciale Bucuresti

Inchiriere spatii comerciale in Bucuresti pentru activitati comerciale diverse inclusiv activitati bancare, farmacii, optica, amenajarea casei, supermarket, sport sau fashion. Contracte de inchiriere flexibile cu durata medie sau lunga de timp.

Procesul de inchiriere spatii comerciale in Bucuresti poate fi unul destul de complex, avand in vedere alegera locatiei, tipul de spatiu si specificatiile acestuia. Specialistii Activ Property Services te pot ajuta in alegerea spatiului potrivit atat pentru afacerea ta cat si pentru angajati si clienti.

Compare