Fullscreen

Spatii comerciale de inchiriat

Spatii comerciale de inchiriat in zonele centrale si zonele comerciale ale principalelor cartiere rezidentiale din Bucuresti, Timisoara, Arad, Cluj-Napoca, Targu Mures, Sibiu, Brasov, Pitesti, Ploiesti, Constanta sau Craiova.

Spatii de inchiriat pentru activitati comerciale diverse, inclusiv activitati bancare, farmacii, optica, amenajarea casei, supermarket, sport sau fashion. Contracte de inchiriere flexibile cu durata medie sau lunga de timp.

Spatii disponibile in principalele zone de business ale marilor orase din Romania, la parterul cladirilor de birouri. Inchirierea unui spatiu comercial intr-o astfel de cladire asigura un acces usor al clientilor, vizibilitate excelenta si un flux continuu de clienti.

Spatii comerciale de inchiriat

Spatii de inchiriat in principalele zone comerciale ale marilor orase din Romania. Spatii comerciale amplasate in zone strategice, cu acces facil atat cu masina cat si cu transportul in comun.

Magazine de inchiriat amplasate la parterul blocurilor cu vad pietonal bun, pretabile pentru activitati diverse: magazine alimentare, fashion, servicii etc.
Pentru o alegere buna vizitati toate ofertele de spatii comerciale promovate de Activ Property Services.

Filtrează după: